Voorgerechten
Naam | Samenvatting | Prijs | Koop |
---|---|---|---|
Carpaccio | Carpaccio | truffelmayonaise | pijnboompitjes | Parmezaanse kaas | rucola | €10.00 | |
Terrine | Terrine Eendenlever / paling | venkel met groene appelsalade | €15.00 | |
Vis proeverij | Proeverij van gerookte visheerlijkheden en hollandse garnaaltjes | cocktailsaus | €13.00 | |
Geitenkaas crème brûlée | Geitenkaas crème brûlée | roggebrood | gekaramelliseerde walnoten | truffel | €10.00 |
Guilty pleasure – Cuisine
Naam | Samenvatting | Prijs | Koop |
---|---|---|---|
Kapsalon Kalfswang | Kapsalon – zwezerik | kalfsvlees | truffel | zoete aardappel friet | Pierre Robert kaas | €13.00 | |
Angus burger 2.0 | Angus burger 2.0 | 200 gram | gerookte paprika | ingelegde komkommer | truffel | eendenlever | bladgoud | €14.00 | |
Vis stoofpotje | Vis stoofpotje | kreeftensaus | geserveerd met brood | €15.00 | |
Risotto | Risotto | spinazie | parmezaanse kaas | pijnboompitjes | vega | €13.00 | |
Paddenstoelen ravioli | Paddenstoelen ravioli | saus van morilles | vega | €14.00 |
Desserts
Naam | Samenvatting | Prijs | Koop |
---|---|---|---|
Kaas | Kaas plankje | €10.00 | |
Mars 2.0 | Mars 2.0 | €5.00 |
Heeft u interesse in het chefs menu?
Bel ons dan op 0181-284853 voor de mogelijkheden.